Fjärrvärmecentraler

Energisparkonsult genom systerföretaget SRV Installation AB  byter ut och moderniserar fjärrvärmecentraler. Vi tar hand om hela installationen från idé till färdig lösning

Fjärrvärmecentral till fast pris

Vi levererar och installerar kompletta fjärrvärmecentraler till marknadens bästa priser. Vi utför totalentreprenader enligt ABT06 där vi hjälper er som kund från förfrågan till färdig lösning. Alltid till fasta priser.

Minimalt driftavbrott

Vi garanterar ett kort driftavbrott när vi installerar ny fjärrvärmecentral åt våra kunder. I det allra flesta fall utför vi installationen av fjärrvärmecentralen på en arbetsdag med driftavbrott på en dag.

Experter på värmecentraler

Vi har den expertis som krävs för att både leverera och driftsätta samt trimma in er nya fjärrvärmecentral på ett korrekt sätt. I vårt team har vi allt som behövs för att erbjuda våra kunder en komplett energibesparande anläggning.

Kopia av Kopia av Kopia av - En del av (1)

G-Power Fjärrvärmecentral

G-Power fjärrvärmecentral är av hög kvalite och anpassas efter kundens förutsättningar och behov både för effekt och storlek för bästa placering i undercentral.

G-power anpassas exakt efter kundens behov.

G-Power UM Fjärrvärmecentral

G-Power UM fjärrvärmecentral kommer med fasta växlar storlekar. G-Power UM fjärrvärmecentral kan installeras på golvet eller mot vägg med golvstativ.

Modell: UMi   70 -100 kW     (VS+VV)

Modell: UMi   100 -100 kW   (VS+VV)

Modell: UMa  120 -140 kW   (VS+VV)

Modell: UMa  140 -200 kW   (VS+VV)

Regleringsalternativ: Siemens, Schneider, Fidelix

 

Kontakta oss för offertförslag

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange ett giltigt telefonnummer.
Du måste ange ett meddelande.
				<![CDATA[]]>