Fjärrvärmecentraler

Energisparkonsult genom systerföretaget SRV Installation AB byter ut och moderniserar fjärrvärmecentraler. Vi tar hand om hela installationen från idé till färdig lösning

Fjärrvärmecentral till fast pris

Vi levererar och installerar kompletta fjärrvärmecentraler till marknadens bästa priser. Vi utför totalentreprenader enligt ABT06 där vi hjälper er som kund från förfrågan till färdig lösning. Alltid till fasta priser.

 

Minimalt driftavbrott

Vi garanterar ett kort driftavbrott när vi installerar ny fjärrvärmecentral åt våra kunder. I det allra flesta fall utför vi installationen av fjärrvärmecentralen på en arbetsdag med driftavbrott på en dag.

 

Experter på värmecentraler

Vi har den expertis som krävs för att både leverera och driftsätta samt trimma in er nya fjärrvärmecentral på ett korrekt sätt. I vårt team har vi allt som behövs för att erbjuda våra kunder en komplett energibesparande anläggning.

 

Vi erbjuder kompletta fjärrvärmecentraler med installation

SRV Installation AB erbjuder marknadens mest driftsäkra och robusta fjärrvärmecentraler med komplett installation. Fjärrvärmecentralerna tillverkas i Finland av vår partner Gebwell som utför dessa enligt vårt SRV koncept för att passa ert behov samt erhålla bästa möjliga funktion och avkylningsgrad på primärsida.

G-Power-Compact

G-Power Compact

G-Power Compact är en liten men effektiv fjärrvärmecentral som monteras på vägg. Den kräver ett endast 70 cm brett installationsutrymme, vilket gör den särskilt lämplig för små teknikutrymmen. Anslutningarna är placerade till vänster, och därför kan fjärrvärmerören anslutas antingen upptill eller nertill på vänstra sidan.

Den lätta utrustningen är enkel att installera, använda och underhålla.

G-Power-UM

G-Power UM

G-Power UM fjärrvärmecentral är enkel att både installera och använda med servicevänligt placerade komponenter för lång och problemfri drift, faktorer som gör att G-Power UM är i en klass för sig.

G-Power UM fjärrvärmecentral kan installeras på golvet eller mot vägg med golvstativ.

Passar mindre bostadsrättsföreningar som vill få mycket valuta pengarna.

G-Power

G-Power

G-Power fjärrvärmecentral är konstruerad för anslutning av större bostadsfastigheter samt affärs- och industrilokaler till fjärrvärme.

Till konstruktionen är G-Power en lätt och kompakt helhet och till utseendet snygg och prydlig.

Centralen kan fås med en eller flera kretsar. Denna anpassas korrekt efter kundens förutsättningar och behov både för effekt och storlek för bästa placering i undercentral.

Är det dags att byta fjärrvärmecentral?

Kontakta oss

Är ni en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller fastighetsbolag som har behovet att modernisera er fjärrvärmecentral? Tveka inte att kontakta oss!

Kundbesök & Offert

Vi kommer ut till er på plats för att göra en inventering av era behov och sedan utformar vi en skarp offert med en komplett och anpassad lösning för er fastighet.

Leverans & Installation

Efter beställning är utförd levererar vi er nya fjärrvärmecentral. Ni kan luta er tillbaka då vi tar hand om hela installationen och håller kunden och boende underrättade om arbetet.

Genomgång & Överlämning

Efter installationen är utförd och överlämning sker har vi tillsammans med kunden och eventuell driftpersonal genomgång av den nya värmecentralen.

Referenser

brf1b

BRF Fredhällsgatan 1

SRV Installation AB hjälpte vår bostadsrättsförening att under vinter 2018 installera ny fjärrvärmecentral. Vi tyckte arbetet gick mycket smidigt.

Christer Gustavsson
Styrelseordförande

brf1b

BRF Mälarbröderna 6

SRV Installation AB utförde modernisering av vår fjärrvärmecentral. Vi är mycket nöjda.

Erik Mogllia
Styrelsemedlem

brf1b

Oskarshemmet Stockholm

SRV Installation AB fick uppdraget att 2018 installera ny fjärrvärmecentral hos oss. Vi är nöjda med arbetet och installationen gick bra.

Stefan Gunther
Oskarshemmet

Låter det intressant? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er. Vi ser fram emot vidare samtal!

Postadress

Box 40
195 21 Märsta

Besöksadress

Voltgatan 7
195 60 Arlandastad

Kontakt

Växel: 08-595 105 70
E-post: info@energisparkonsult.se