Energieffektiva
Värmeinstallationer

ESK Värmeinstallation AB är specialicerade på energieffektiva värmeinstallationer och hjälper er som fastighetsbolag, eller bostadsrättsförening i Stockholm, Uppsala och hela Mälardalen.

Varför ska ni anlita oss?

 

Experter på värmesystem

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap om fastigheters värmesystem och värmecentraler. Hos oss finns certifierade energiexperter, energikonsulter samt utbildade arbetsledare och installatörer.

Totalentreprenad

Vi utför totalentreprenad enligt ABT06 där vi hjälper er som kund från förfrågan till färdig lösning. Vi står för både projektering, utförande och funktionsansvar vilket innebär trygghet för dig som kund.

Fasta priser

Det är viktigt för dig som kund att veta vad din installation kommer kosta. Därför lämnar vi alltid fasta priser på våra entreprenader, produkter och installationer.

Allt inom värme och energieffektivisering

ESK Värmeinstallation AB erbjuder även alla typer av energieffektiviseringsuppdrag och driftoptimering för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag genom sitt systerföretag Energisparkonsult AB som idag är en etablerad aktör inom energieffektivisering och därmed kan erbjuda våra kunder en helhet.

ENERGIEFFEKTIVISERING – TEKNIK – INSTALLATION – KONSULT – SERVICE – ENTREPRENAD

Vad våra kunder säger

Brf Askriet 11

ESK Installation AB utbytte vår gamla fjärrvärmecentral och allt har gått bra. Installationen av värmecentralen och själva processen måste jag säga var väldigt smidig och bra aviserat mot de boende.

Magnus Bernin, Brf Askriet 11

 

Kontakta oss här

10 + 14 =